voor vrijwilligers

De campingcontactpersoon

Je hebt affiniteit met de doelgroep, je beschikt over een groot inlevingsvermogen en probleemoplossend denkvermogen, weet de juiste afstand te bewaren en in dialoog tot passende oplossingen te komen? Je beschikt over een afgeronde opleiding op maatschappelijk vlak en/of bent werkzaam in het maatschappelijk werk en/of hebt veel levenservaring? En je wilt als vrijwilliger ondersteuning bieden bij de organisatie en uitvoering van één of meerdere Weekjes Weg? Dan is de rol van campingcontactpersoon op jouw lijf geschreven.

Je treedt gedurende één of meerdere weken op als intermediair tussen gastouders, gasten, de camping en Weekje Weg. Je loopt dagelijks langs bij alle groepen om te kijken of alles goed gaat, anticipeert op vragen, initieert oplossingen en bemiddelt bij conflicten.

Goed beslagen ten ijs

De rol van intermediair vergt nogal wat inlevingsvermogen en creativiteit. Je neemt dan ook vooraf deel aan een trainingsweekend om jouw persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden op dit vlak te verbreden en aan een instructiedag op de locatie waar de vakantieweken worden uitgevoerd. Gedurende deze dagen maak je ook kennis met onze ervaren begeleiders die je vanuit hun ervaringen veel kennis kunnen overdragen.

Wat regelen wij voor je?

Als vrijwilliger krijg je kost en inwoning tijdens de vakantie(werk)week uiteraard vergoed, evenals de reiskosten van en naar de locaties van de vakantieweek, het trainingsweekend en de instructiedag. Verder ben je tijdens het vrijwilligerswerk verzekerd voor WA en ongevallen.

Wat krijg je er voor terug?

Stuk voor stuk unieke weken, het gevoel dat je een wezenlijke bijdrage kan leveren aan het vakantiegeluk van deze kwetsbare gezinnen en onvergetelijke ervaringen!

Enthousiast?

Zin om vanuit jouw expertise, deze gezinnen, een zorgeloze vakantie te bezorgen? Neem dan contact met ons op of vul hier het aanmeldformulier in.