Voor gasten

Groepsaccomodaties

Weekje Weg in een Groepsaccommodatie

Met een groep gezinnen uit je eigen woonplaats een Weekje Weg in een groepsaccommodatie op een recreatieterrein in Vierhouten (op de Veluwe) of in Ommen (Overijssel).

Bij Paasheuvelgroep locatie Vierhouten logeert u in de groepsaccommodatie Het Edelhert (max 10 gezinnen, deze mooie houten accommodatie is 3 jaar geleden gebouwd, met dagverblijf en voor elk gezin een eigen hut met slaapkamer met drie stapelbedden, een zitje en een eigen douche en toilet).

Bij De Wolfskuil in Ommen logeert u in groepsaccommodatie De Jorishoeve (max. 11 gezinnen). Hier beschikt elk gezin over één of twee tweepersoonskamers (en er zijn ook twee driepersoonskamers). Een kinderbedje kan makkelijk bij geplaatst worden. Douches en toiletten bevinden zich op de gang.

Alle bedden in de groepsaccommodaties zijn voorzien van dekbedden en kussens. Bij aankomst ligt er voor iedereen een linnenpakket klaar.

De groepsaccommodaties beschikken over volledig uitgeruste keukens, gezellige woon- & eetkamers en picknickbanken op de terrassen buiten. Er is voldoende speelgoed aanwezig om iedereen bezig te houden.