Voor gasten

Groepsaccomodaties

Weekje Weg in een Groepsaccommodatie

Met een groep gezinnen uit je eigen woonplaats een Weekje Weg in een groepsaccommodatie op een recreatieterrein in Vierhouten (op de Veluwe), in Ommen (Overijssel) of in St. Michielsgestel (Brabant).

Bij Paasheuvelgroep locatie Vierhouten logeert u in de groepsaccommodatie Het Edelhert (max 10 gezinnen, deze accommodatie is vorig jaar gebouwd, elke slaapkamer heeft drie stapelbedden, een zitje en een eigen douche en toilet).

Bij De Wolfskuil in Ommen logeert u in groepsaccommodatie De Jorishoeve (max. 11 gezinnen). Hier beschikt elk gezin over één of twee tweepersoonskamers (en er zijn ook twee driepersoonskamers). Een kinderbedje kan makkelijk bij geplaatst worden. Douches en toiletten bevinden zich op de gang.

Bij Stichting Zonnewende in St. Michielsgestel logeert u in een groepsaccommodatie met maximaal 9 gezinnen. Elk gezin heeft een ruime eigen slaapkamer en per twee gezinnen is er een douche en toilet.

Alle bedden in de groepsaccommodaties zijn voorzien van dekbedden en kussens. Bij aankomst ligt er voor iedereen een linnenpakket klaar.

De groepsaccommodaties beschikken over volledig uitgeruste keukens, gezellige woon- & eetkamers en picknickbanken op de terrassen buiten. Er is voldoende speelgoed aanwezig om iedereen bezig te houden.