Voor gasten

Groepsaccomodaties

Weekje Weg in een Groepsaccommodatie

Met een groep gezinnen uit je eigen woonplaats een Weekje Weg in een groepsaccommodatie op een recreatieterrein in Vierhouten (op de Veluwe), in Blaricum/Huizen (in het Gooi) of in Ommen (Overijssel).

Bij Paasheuvelgroep locatie Vierhouten logeert u in de groepsaccommodatie Het Edelhert (max 10 gezinnen, deze accommodatie wordt nu gebouwd, elke slaapkamer heeft drie stapelbedden en een eigen douche en toilet), De Klaproos (max 5 gezinnen), De Korenbloem (max 10 gezinnen) óf De Pinksterbloem (max 10 gezinnen). De kamers hebben twee losse bedden (tweepersoons slaapkamer) of twee stapelbedden (vierpersoons slaapkamer), een open kast en wasbak met spiegel. Een kinderbedje kan eventueel bijgeplaatst worden (er mogen maximaal 4 personen op de kamer). Douches en toiletten bevinden zich op de gang.

Bij Paasheuvelgroep locatie Blaricum/Huizen logeert u in groepsaccommodatie Het Arie Groenvelthuis (max 9 gezinnen). Hier beschikt elke gezin over een zespersoonskamer (met stapelbedden) met badkamer met douche en toilet. Een kinderbedje kan eventueel bijgeplaatst worden.

Bij De Wolfskuil in Ommen logeert u in groepsaccommodatie De Jorishoeve (max. 11 gezinnen). Hier beschikt elk gezin over één of twee tweepersoonskamers (en er zijn ook twee driepersoonskamers). Een kinderbedje kan makkelijk bij geplaatst worden. Douches en toiletten bevinden zich op de gang.

Alle bedden in de groepsaccommodaties zijn voorzien van dekbedden en kussens. Bij aankomst ligt er voor iedereen een linnenpakket klaar.

De groepsaccommodaties beschikken over volledig uitgeruste keukens, gezellige woon- & eetkamers en picknickbanken op de terrassen buiten. Er is voldoende speelgoed aanwezig om iedereen bezig te houden.