Donateur worden?

Gunt u anderen ook een weekje weg?

Steun ons dan!

We ervaren gelukkig dat particulieren en bedrijven oog hebben voor de samenleving en vanuit die maatschappelijke betrokkenheid Weekje Weg als donateur gaan ondersteunen. Natuurlijk zijn incidentele bijdragen ook van harte welkom!

Meldt u hier aan als donateur of stort een eenmalige bijdrage op IBAN nummer NL80 INGB 0000 008280 in Vierhouten.

U kunt Stichting Weekje Weg ook kiezen als doel van de opbrengst van een jubileum of ander feestje.

En u kunt met de Vriendenloterij meespelen met lot(en) voor Stichting Weekje Weg. Een lot kost € 13.50 per maand (inclusief de Jackpotbonus van € 0.50). Er zijn 14 trekkingen per jaar, waarvan 2 zonder Jackpotbonus. De helft van uw inleg gaat naar Stichting Weekje Weg. Elke maand maakt u tevens kans op vele prijzen waar ook uw vrienden in mee kunnen delen. Ga naar vriendenloterij en koop uw lot(en) voor Stichting Weekje Weg.

formulier aanmelden als donateur

Vakantie voor iedereen, toch … ?

Mogen wij u als donateur verwelkomen? Namens al onze gasten een hartelijk ‘Dank u wel’!

• Deze gegevens worden gebruikt om contact met u op te nemen. Zie verder de privacyverklaring.
  • Velden met een *sterretje zijn verplicht!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.