Weekje Weg seizoen 2021

We hadden gehoopt de coronapandemie inmiddels achter ons te hebben gelaten, maar helaas zitten we er nog steeds middenin. Wel gloort er licht aan het eind van de tunnel.
Doordat steeds meer mensen gevaccineerd zullen zijn, is de kans op besmetting kleiner. De verwachting is dat we tegen de zomer steeds meer mogen. Wij gaan er dan ook vanuit dat onze vakanties in de zomer weer gewoon door kunnen gaan. Net zoals vorig jaar. Ook toen hebben we, met een aantal aanpassingen in programma, accommodatie en vervoer, een veilige vakantie neer kunnen zetten.
Aangezien onze gezinnen het zeker in deze tijd hard nodig hebben om even uit hun dagelijkse omgeving te zijn, zij zitten in principe altijd in een lockdown, gaan wij er alles aan doen om dat ook deze zomer weer te organiseren.
Op dit moment wordt de werving en selectie van de gezinnen in alle deelnemende gemeentes weer opgezet, en we vinden het fijn om te merken dat de gemeentes en de maatschappelijke organisaties er net zo in staan als wij: er alles aan willen doen om een ontspannen vakantieweek voor deze kwetsbare gezinnen mogelijk te maken!