Veel blije gezichten afgelopen zomer


We hebben een mooi seizoen Weekje Weg achter de rug! De ouders en kinderen genoten zichtbaar van de vakantie. Even lekker weg uit de dagelijkse omgeving waar veel van onze gezinnen het moeilijk hebben. Je zinnen verzetten in een andere omgeving doet zoveel met je. Je kunt de problemen van thuis even loslaten en door de nieuwe ervaringen en contacten krijg je weer nieuwe energie.
Men was lekker aan het ontspannen. De moeders (en een enkele vader) zaten gezellig met elkaar te kletsen, terwijl de kinderen over het terrein aan het fietsen waren, deelnamen aan een activiteit van het recreatieteam, of op het veld aan het spelen waren.
De vakanties vonden plaats in Vierhouten en Ommen, beide locaties liggen midden in de natuur, zodat men lekker tot rust kon komen en kon gaan wandelen of fietsen door de bossen en over de heide.
Een aantal kinderen (en een aantal moeders!)heeft tijdens het Weekje Weg leren fietsen. Zo mooi om te zien hoe trots en blij ze dan zijn!
Er stonden veel leuke activiteiten op het programma. In Vierhouten was dat onder andere een roofvogelshow, adventure golf, kampvuur met marsmallows bakken, Vossenjacht, bingo, happy stones schilderen, talentenshow en fietstocht langs Verscholen Dorp, zwemplas, bezoekerscentrum en tot slot een ijsje eten in Nunspeet.
En in Ommen was dat een roofvogelshow, bezoek aan een kinderboerderij met maisdoolhof, een binnenspeeltuin, lasergamen en zelf pizza’s maken.
Er zijn mooie herinneringen met het gezin gemaakt waar zij met een fijn gevoel op terug kunnen kijken!