René en Kirsten 30 jaar vrijwilliger bij Stichting Weekje Weg

Tijdens de Terugkomdag voor de vrijwilligers op zaterdag 10 november zijn René en Kirsten in het zonnetje gezet voor hun 30-jarige betrokkenheid als vrijwilliger bij Stichting Weekje Weg. In de beginjaren waren de ouders van Kirsten actief voor Weekje Weg op terrein De Woensberg in Blaricum/Huizen, René en Kirsten hebben dit langzaam overgenomen.

Al die jaren hebben zij als campingcontactpersoon op het terrein van de Paasheuvelgroep in Blaricum/Huizen ervoor gezorgd dat al het materiaal (fietsen, speelgoed, e.d.) in orde was voor de start van het seizoen van Weekje Weg. Tijdens de vakanties waren zij het aanspreekpunt voor de begeleiders van de groepsvakanties en de medewerkers van het terrein. Eventuele problemen losten zij op.

De laatste jaren hadden zij zich al een beetje terug getrokken, Kitty en Albert namen de functie van campingcontactpersoon over. Maar ze bleven op de achtergrond nog steeds actief, bijvoorbeeld bij de opstart en afsluiting van het Weekje Weg seizoen, en tijdens het opruimweekend van de kelder in Vierhouten en de ondersteuning door René tijdens het trainingsweekend voor de vrijwilligers.

Volgend jaar zullen zij voor de laatste keer actief zijn voor Weekje Weg. Met het verlaten van terrein Paasheuvelgroep locatie Huizen door Stichting Weekje Weg, vinden zij het een mooi moment om te stoppen met hun werk.

Wij bedanken ze, ook namens alle gasten, vrijwilligers en medewerkers van Paasheuvelgroep Huizen, hartelijk voor hun jarenlange grote betrokkenheid, steun en enthousiasme!