Nieuwe website

Met trots presenteren wij onze nieuwe website!
Een mooie, heldere vormgeving waarop alle informatie voor iedereen makkelijk te vinden is.

Gasten vinden op deze site informatie over wie voor de vakanties in aanmerking komen, de verschillende soorten vakanties, de accommodaties, de contactgegevens van de deelnemende gemeenten en hoe een Weekje Weg eruit ziet.

Iemand die interesse heeft om bij ons vrijwilliger te worden kan zien welke verschillende vrijwilligersfuncties wij hebben en hoe je je kan aanmelden.

Voor gemeenten en maatschappelijke organisaties  hebben wij overzichtelijk onder elkaar gezet hoe men kan participeren. Dat de vakantie een totaalpakket is, verzorgd van vertrek tot terugkomst. En dat wij  voor een groot deel de werving, selectie en inschrijving van de gezinnen coördineren en regelen.