Met Drakenbootrace in Amersfoort € 5.250,- opgehaald voor Weekje Weg

Zaterdag 29 juni organiseerde JCI Eemland, een club van jonge ondernemende mensen die sociale impact wil maken, een Drakenbootrace in de Eemhaven van Amersfoort. Een evenement waarbij bedrijven konden deelnemen door boten te sponsoren voor het goede doel. En als goed doel had JCI Eemland voor Weekje Weg gekozen!

Het was een fantastische dag met mooi weer en een spetterende roeiwedstrijd. Elk team, bestaande uit acht peddelaars en één aanvoerder, vaarde drie keer het parcours. Het samenspel van de peddelaars en de aanvoerder, die met een grote trom het ritme bepaalde, was cruciaal voor de snelheid.
Dankzij de inzet van vele bedrijven werd het een geslaagde dag. De Lions Club Amersfoort ging er uiteindelijk, na een nek-aan-nek race, met de winst vandoor.

Door sponsorgeld van de deelnemende bedrijven en het doneren op de dag zelf is een mooi bedrag van
€ 5.250,- binnen gehaald voor Weekje Weg!

Het doel van de Drakenbootrace was om voldoende geld binnen te halen om ook voor gezinnen uit Amersfoort een Weekje Weg te organiseren. Dat is gelukt! In 2025 gaan we in ieder geval 7 gezinnen een mooie vakantie bezorgen!
Wil je nog doneren? Zodat we nog meer gezinnen uit Amersfoort een Weekje Weg kunnen bieden? Dat kan via deze QR code:

QR code Donatie Weekje Weg

Dank je wel!