Wie kan er mee doen?

Een aantal gemeentes organiseert samen met Stichting Weekje Weg een Weekje Weg. Klik op de provicies op het kaartje van Nederland rechtsonder om te zien welke gemeentes deelnemen en wat de contactgegevens zijn. Alleen gezinnen die wonen in een deelnemende gemeente kunnen mee met Weekje Weg.
Weekje Weg is bedoeld voor (eenouder)gezinnen die om  financiĆ«le (en soms ook sociale) redenen niet op vakantie kunnen. In het algemeen gezinnen die van een minimumuitkering moeten rondkomen.

De vakanties worden in groepsvorm aangeboden, volledig verzorgd met vervoer heen en terug, voor mensen die:

• Een gezin hebben met kinderen tot en met 12 jaar (basisschool).
  • Het leuk vinden om met andere gezinnen op vakantie te gaan.
  • Het fijn vinden dat de kinderen met andere kinderen spelen.
  • Het fijn vinden dat alles verzorgd is.
  • Het fijn vinden dat twee enthousiaste vrijwilligers de week begeleiden.

Individuele vakanties, vervoer heen en terug en drie warme maaltijden, voor mensen die:

• Een gezin hebben met kinderen tot en met 12 jaar (basisschool).
  • Liever zelfstandig met hun gezin op vakantie willen.
  • Het wel fijn vinden dat er ook andere gezinnen uit dezelfde woonplaats op het veld zitten.